Scroll Top

MIKSERI

Proizvodimo miksere koji su projektovani za mešanje širokog spektra proizvoda, pružajući fleksibilnost i efikasnost u vašoj proizvodnji. Bez obzira na to da li se radi o praškastim, zrnastim ili drugim materijama, naši mikseri će osigurati precizno i homogeno mešanje. Naši mikseri su namenjeni za široku primenu u različitim industrijama uključujući prehrambenu, farmaceutsku, konditorsku, pekarsku, mesnu kao i u proizvodnji stočne hrane.

Zašto odabrati naše miksere:

  • Precizno mešanje: Sa pažljivo projektiranim unutrašnjim konfiguracijama, naši mikseri pružaju homogeno mešanje bez grudvica ili neujednačenosti.
  • Visoka efikasnost: Opremljeni naprednim sistemima pogona i mešanja, naši mikseri obezbeđuju visoku produktivnost uz minimalne gubitke materijala.
Homogenizator tip kocka

Naš Homogenizator tip kocka je posebno dizajniran za mešanje praškastih i zrnastih materija. Sa zapreminom od 210 litara (sa mogućnošću izrade i većih), ovaj mikser je idealan izbor kako za prehrambenu tako i za farmaceutsku industriju.  Izrađen je od inoxa.

Karakteristike Homogenizatora tip kocka:

  1. Homogeno mešanje: Sa savršenom geometrijom unutrašnjeg miksera i visokokvalitetnim materijalima izrade, naš Homogenizator tip kocka osigurava potpunu homogenizaciju materijala bez stvaranja grudvica ili neželjenih nejednakosti. Svaki deo vašeg proizvoda biće ravnomerno raspoređen, čime se postiže kvalitetan proizvod sa konzistentnom teksturom.
  2. Visoka efikasnost: Opremljen naprednim sistemima pogona i mešanja, naš Homogenizator tip kocka pruža visoku efikasnost mešanja uz minimalne gubitke materijala.
  3.  Prilagodljivost: Sa standardnom zapreminom od 210 litara, naš Homogenizator tip kocka može se prilagoditi i većim potrebama proizvodnje po vašoj specifikaciji.
Protivstrujni mikser

Protivstrujni mikser je idealno rešenje za mešanje praškastih materijala, pružajući efikasno i homogeno mešanje. Sa posebnim fokusom na prehrambenu industriju, ovaj mikser je dizajniran da zadovolji najstrože standarde higijene i kvaliteta. Takođe, idealan je za proizvodnju stočne hrane, posebno pri pripremi premiksa, obezbeđujući uravnotežen i homogen proizvod.

 Horizontalni mikser

Horizontalni mikser je prilagođen za mešanje širokog spektra proizvoda. Sa primarnom primenom u konditorskoj i pekarskoj industriji, ovaj mikser donosi efikasno i ravnomerno mešanje. Sa zapreminom od 60 do 120 litara (sa mogućnošću izrade i većih), horizontalni mikser pruža fleksibilnost i prilagodljivost vašim proizvodnim zahtevima.