Scroll Top

INSPEKCIJSKI STOLOVI

Proizvodimo inspekcijske stolove namenjene u procesu prebiranja i sortiranja proizvoda u prehrambenoj industriji. U ponudi imamo inspekcijske stolove različitih dimenzija i karakteristika u skladu sa potrebama i zahtevima kupaca.

Karakteristike naših inspekcijskih stolova:

  1. Različite dimenzije i karakteristike: Naša ponuda inspekcijskih stolova obuhvata različite dimenzije i karakteristike, prilagođenih različitim proizvodnim potrebama I zahtevima naših kupaca. Bez obzira na veličinu ili oblik vaših proizvoda, naši inspekcijski stolovi će vam pružiti efikasno i precizno prebiranje i sortiranje.
  2. Led reflektori: Svi naši inspekcijski stolovi su opremljeni led reflektorima koji pružaju jasno i ravnomerno osvetljenje preko celog radnog prostora, omogućavajući operaterima da detaljno i pregledaju svaki proizvod.
  3. Frekventni regulator za podešavanje brzine: Naši inspekcijski stolovi poseduju frekventni regulator koji omogućava precizno podešavanje brzine kretanja trake omogućavajući prilagođavanje brzine kretanja proizvoda u skladu sa specifičnim zahtevima proizvodnje, čime se povećava efikasnost i kontrola nad procesom.