Scroll Top

Mašine za pranje voća i povrća Barboteri

Proizvodimo Mašine za pranje voća i povrća – barbotere, kapaciteta 1000kg/h i 2000kg/h, zadovoljavajući različite potrebe proizvođača.

Naši barboteri su opremljeni dvostrukim montažnim dnom, što omogućava efikasan protok vode i zadržavanje nečistoća, osiguravajući temeljno pranje vaših plodova. Transportna traka omogućava jednostavno vađenje oprane sirovine iz mašine dok mlaznice za finalno ispiranje plodova osiguravaju sveobuhvatno čišćenje.

Brzinu kretanja trake na našim barboterima je moguće lako podešavati putem frekventnog regulatora, pružajući vam kontrolu nad procesom pranja i prilagođavanje brzine vašim potrebama i tipu sirovine koju obrađujete.

Bez obzira na veličinu vaše proizvodnje, naši barboteri će vam omogućiti da brzo i temeljno operete vaše voće i povrće, osiguravajući visok kvalitet i čistoću vaših proizvoda.

Naša misija je da unapredimo vašu proizvodnju i osiguramo da vaše voće i povrće budu bezbedni za konzumaciju. Sa našim inovativnim tehnologijama, pružamo optimalne rezultate u uklanjanju nečistoća, pesticida i ostataka tla, čuvajući prirodni sjaj i svežinu vaših proizvoda.

Pouzdani smo partner za širok spektar industrija, uključujući prehrambenu, poljoprivrednu i prerađivačku industriju. Bez obzira da li ste velika kompanija ili mala firma, naši Barboteri će zadovoljiti vaše potrebe za čistoćom i kvalitetom.