Scroll Top

DUPLIKATORI

Proizvodimo duplikatore koji imaju široku primenu u prehrambenoj industriji. Namenjeni su za ukuvavanje džemova, ajvara, sokova i drugih proizvoda u prehrambenoj industriji. Naši duplikatori su dizajnirani sa fokusom na efikasnost, pouzdanost i fleksibilnost, kako bi zadovoljili različite potrebe svake proizvodnje.

Karakteristike naših duplikatora:

  1. Različiti kapaciteti: Naša ponuda obuhvata modele duplikatora različitih kapaciteta, što vam omogućava da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim proizvodnim zahtevima.
  2. Izrada od nerđajućeg čelika: Svi naši duplikatori su izrađeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika AISI304, obezbeđujući dugotrajnu i higijensku upotrebu u vašoj proizvodnji. Ova izdržljiva konstrukcija osigurava pouzdanost i otpornost na koroziju, čime se garantuje bezbednost vaših proizvoda.
  3. Mešači za guste mase: Svi naši duplikatori su opremljeni mešačima koji su specijalno dizajnirani za mešanje gustih masa. Ova funkcija omogućava ravnomerno raspoređivanje sastojaka i postizanje konzistentne teksture vaših proizvoda.
  4. Frekventni regulator: Svaki duplikator dolazi sa frekventnim regulatorom koji vam omogućava precizno podešavanje brzine mešanja, prilagođavajući se različitim vrstama proizvoda i proizvodnim zahtevima.

Pored standarnih modela duplikatora proizvodimo i duplikatore sa koloidnim mlinom, koji služi za dodatnu homogenizaciju i usitnjavanje. Ova funkcija omogućava postizanje još glađe teksture i bolje distribucije sastojaka u vašim proizvodima.