Scroll Top

ELEVATORI I TRASNPORTNE TRAKE

Proizvodimo pužne (spiralne) elevatore izrađene od nerđajućeg čelika namenjenog za prehrambenu industriju (AISI 304), transportne trake, prebirne i inspekcijske stolove različitih dimenzija i karakteristika u skladu sa potrebama i zahtevima kupaca.

Proizvodimo pužne transportere koji su namenjeni za transport zrnastih i praškastih materija. Pužni transporteri su opremljeni frekventnim regulatorom koji omogućava precizno podešavanje brzine kretanja trake, prilagođavajući se vašim specifičnim zahtevima.

Naši pužni transporteri su izrađeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika AISI 304, garantujući dugotrajnost i otpornost na koroziju, čak i u zahtevnim industrijskim okruženjima.

U našem asortimanu imamo više modela pužnih transportera, svaki prilagođen kako bi odgovarao vašim specifičnim potrebama i zahtevima.

Proizvodimo elevatore i transportere koji su osmišljeni kao efikasan i pouzdan transport materijala na vertikalne ili nagibne visine. Elevatori I transporteti su opremljeni frekventnim regulatorom koji omogućava precizno podešavanje brzine kretanja trake, prilagođavajući se vašim specifičnim potrebama.

Naša ponuda obuhvata raznovrsne modele elevatora i transportera, sve kako bi se uklopili u vaše jedinstvene zahteve i specifikacije poslovanja bez obzira da li vam je potreban transport manjih ili većih količina proizvoda.

Industrije u kojima se elevatori često koriste su:

  1. Poljoprivreda: U poljoprivredi, elevatori se koriste za transport različitih vrsta useva, kao što su zrna, žitarice, voće i povrće. Oni olakšavaju transport materijala između različitih nivoa skladišta ili proizvodnih linija.
  2. Industrija hrane i pića: Elevatori su ključni u prehrambenoj industriji za transport sastojaka, sirovina i gotovih proizvoda. Oni se često koriste u proizvodnim procesima za podizanje ili spuštanje proizvoda između različitih faza proizvodnje.
  3. Farmaceutska industrija: U farmaceutskoj industriji, elevatori su neophodni za transport farmaceutskih sastojaka, ambalaže i gotovih proizvoda. Oni omogućavaju vertikalni transport materijala između različitih mašina i prostorija u proizvodnom postrojenju.
  4. Industrija građevinskog materijala: Elevatori se koriste za transport građevinskog materijala kao što su pesak, šljunak, cement i drugi građevinski materijali.
  5. Industrija hemikalija: U hemijskoj industriji, elevatori se koriste za transport hemikalija, sirovina i gotovih proizvoda. Oni omogućavaju siguran i efikasan transport materijala između različitih delova postrojenja za proizvodnju hemikalija.